Маските отчаяха Орлин Павлов

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Маските отчаяха Орлин Павлов

5292
на 14.11.2021
Маските отчаяха Орлин Павлов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Орлин Павлов е отчаян от защитните маски в пандемията.

препоръчано

Доскоро певецът сдържаше недоволството си, убеден, че рано или късно проблемът ще бъде разрешен и хората отново ще започнат да живеят както преди.

Напоследък обаче емблематичната му усмивка се вижда все по-рядко и той все повече дава израз на носталгията си по стария начин на живот и отчаянието от новия.

"Маските стават все по-плътни. Дано през 2022 паднат и не се върнат никога! А дано, ама надали... мечти", коментира в социалните мрежи певецът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО) САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК