Мата Хари и Христо Иванов се возят в един и същ джип - джипа на Бобоков

КОМЕНТАРИ

Мата Хари и Христо Иванов се возят в един и същ джип - джипа на Бобоков

74387
на 14.07.2022
Мата Хари и Христо Иванов се возят в един и същ джип - джипа на Бобоков
Автор:   Данка Радева

Последвайте ни в Google News Showcase

Христо Иванов и Мата Хари винаги са се возили в един и същ джип.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Преди - в джипката на Борисов.

Сега - в джипа на Пламен Бобоков.

В морален план няма разлика между Мата Хари и Христо Иванов. И двамата практикуват най-древната професия. Историците още спорят коя е тя - политиката или проституцията.

Това за информация за проправителствените медии около кръга "Капитал" и "Да, България". 

Вече втори ден те бясно артикулират опорки срещу изтеклата петорна експертиза, анонсирана от Брюксел, че снимките с чекмеджетата и кюлчетата са фашификат.

Друга тема за тях в държавата няма и как иначе - рухва най-важният символ в предизборната им риторика.

"Дневник", Клуб Зет", "Фрогнюз", "Медиапул" обаче циклят в защитната си стратегия. Каква е контратезата им? Заклинанията на досадните червени евродепутатки Елена Йончева и Цветелина Пенкова, които изградиха цялата си кариера в европарламента върху мантрата за шкафчето и къщата в Барселона. 

А има далеч по-ефективна реакция. Да помолят лидера си Христо Иванов да попита Пламен Бобоков дали снимките на Мата Хари са автентични, кога и при какви обстоятелства са заснети, истински или подставени са пачките и кюлчетата...

Толкова е просто. Христо Иванов се вози на задната седалка на джипа на Бобоков. Мата Хари се вози на предната. Дето се вика, и самата нея би могъл да попита. Загадката най-после ще бъде разбулена.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! НСО дала секретна информация, че Гешев е следен от Мартин Нотариуса. Бившият главен прокурор: Потресен съм от некомпетентността на Атанас Славов! Борисов прави всичко само и само да не влезе в Магнитски (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! НСО дала секретна информация, че Гешев е следен от Мартин Нотариуса. Бившият главен прокурор: Потресен съм от некомпетентността на Атанас Славов! Борисов прави всичко само и само да не влезе в "Магнитски" (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК