Матео Ренци с интересна закачка към Бил Клинтън: Ще се радвам да ви видя като "първи съпруг"

СВЕТЪТ ДНЕС

Матео Ренци с интересна закачка към Бил Клинтън: Ще се радвам да ви видя като "първи съпруг"

7197
на 20.09.2016
Матео Ренци с интересна закачка към Бил Клинтън: Ще се радвам да ви видя като първи съпруг
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Италианският министър-председател Матео Ренци пожела на кандидата за президент на САЩ от Демократическата партия Хилари Клинтън победа. Той заяви това по време на среща с нейния съпруг и бивш президент на САЩ Бил Клинтън, предаде ТАССпозовавайки се на местни медии.

препоръчано

„Моята съпруга ви чака на срещата на Г-7 в Сицилия в качеството Ви на „първи съпруг“, заяви Ренци, обръщайки се към Клинтън. 

От 1 януари 2017 г. Италия става ротационен председател на Г-7. Вече е обявено, че годишната срещата на високо равнище на лидерите на седемте най-развити индустриални страни ще се проведе в град Таормине на остров Сицилия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК