Мафията е отчаяна, щом извадиха Костов заедно с татко Петко да брани Киро

Акценти

Мафията е отчаяна, щом извадиха Костов заедно с татко Петко да брани Киро

136214
на 23.09.2022
Мафията е отчаяна, щом извадиха Костов заедно с татко Петко да брани Киро

Този, който разпродаде активи на България за 40 милиарда долара само за 1-2 милиарда и остави 2 милиона българи безработни на произвола на съдбата,

препоръчано

този, който продаде "Нефтохим" на руснаците от "Лукойл" и им подари монопола,

този, който заедно с дъщеря си се облагодетелства от фалита на КТБ и участва в източването на българската енергетика чрез схеми за продажба на имоти на завишени цени,

този, който създаде олигарха Иво Прокопиев като му подари активи за милиарди срещу жълти стотинки...

същият този Иван Костов ни чете морал по Баджак телевизиите, клейми руснаците и защитава като Матросов на амбразурата провалените си отрочета Киро Петков, Асен Василев, Прокопиев и слугата му Христо Иванов.

Иван Костов да говори срещу мафията е все едно Дон Корлеоне да чете морални беседи. Ако има мафия в България, то именно Командира от Драгалевци е нейният "капо ди тути капи". Именно Костов и неговите маши генерал Атанасов и олигарсите забиха целия преход в девета глуха и превърнаха държавата в разграден двор, обрекоха цели няколко поколения на безпътица.

Щом са извадили Костов заедно с татко Петко да брани Киро и неговото ГМО по телевизията, значи мафията е отчаяна за задаващия се изборен крах на 2 октомври. Щом фирма "Сиела", която държи машините и софтуера за изборите, издава и книгата на Костов предизборно - това е явно доказателство за готвената машинация. Мафията си има Дълбока държава, а в мафията такива като Киро Петков, Асен Василев и Христо Иванов лъскат обувките и носят пантофите на такива като Костов и Прокопиев.

Николай Бареков

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа 22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК ТV! Галъп при 90% паралелно преброяване: ГЕРБ бие с 4%, БСП се срива след Възраждане (ГРАФИКА) ГОРЕЩО В ПИК ТV! "Галъп" при 90% паралелно преброяване: ГЕРБ бие с 4%, БСП се срива след "Възраждане" (ГРАФИКА)
ново
Днес: 205
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това