Мащабна акция срещу наркоразпространението в София - над 10 души са арестувани (ОБНОВЕНА)

Крими

Мащабна акция срещу наркоразпространението в София - над 10 души са арестувани (ОБНОВЕНА)

12686
на 18.11.2019
Мащабна акция срещу наркоразпространението в София - над 10 души са арестувани (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мащабна акция на ГДБОП и СДВР срещу наркоразпространението се провежда в момента в няколко квартала на София. До момента са арестувани над 10 души.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Източници от МВР твърдят, че арестуваните са част от известна група, занимаваща се с продажба на дрога в София.

Все още не е задържан уличеният като лидер на групата. 

Арестите и обиските продължават.

Някои от тях се занимавали с производство и транспорт на наркотици. А други - зареждали дилъри. Дрогата се разпространявала не само в София, но и в други големи градове. Един от арестите днес стана край бензиностанция на столичния булевард "България. 

"Става въпрос за мащабна група, занимаваща с наркоразпространение. Преди няколко месеца беше задържана голяма част от друга група над 20 човека. Тук става въпрос за група конкурентна на тази от преди няколко месеца, група, ръководена от лице, което медиите наричат Радо Ланеца.

Текат десетки претърсвания. По моя информация задържани за 24 ч са над 10 души.Развиват дейност и продават навсякъде, където може да се изкарат пари. Фактът е, че тези групи тровят децата ни", обясни пред Нова тв зам.-главният прокурор Иван Гешев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК