Вход
София
Времето в София -1 o C

МАЯ МАНОЛОВА ИЛИ ВСИЧКО ЗА ПРОДАН. Злоупотребата с едно невинно човече. Да ти припомня какво направи Бойко за теб...

МАЯ МАНОЛОВА ИЛИ ВСИЧКО ЗА ПРОДАН. Злоупотребата с едно невинно човече. Да ти припомня какво направи Бойко за теб...

на 12.10.2019
236601
0
МАЯ МАНОЛОВА ИЛИ ВСИЧКО ЗА ПРОДАН. Злоупотребата с едно невинно човече. Да ти припомня какво направи Бойко за теб...
12.10.2019
0
236601

Мая Манолова или всичко за продан.

Имаме си работа с перфиден демагог - Корнелия Нинова репички да яде.

Изобщо в левицата имат гениалното свойство да надграждат лъжата качествено. Всеки лъжец ти изглежда нищожен спрямо следващия.

Днес Манолова, наричана от цял народ сестра Галева, не се посвени да употреби невръстното си внуче и го извади на показ в ефира на БТВ. 

Дали е чувала класическата максима, че с деца не бива да се спекулира? Аргументът "дете" е удар под кръста, сантимент. Нормалният политик няма право да си служи с подобен инструментариум, за да умилява и трупа рейтинг. 

Да не говорим за нормалната баба. Или нормалната майка - защото Ралица, родителката, е еднакво виновна и еднакво съучаства в пошлия пиар на маниакалната персона от Кюстендил, обладана от фиксидеята за власт.

Спекулата с внучето е едната сюжетна линия на този цирк. Галева обича да играе по тънката струна. Популизмът сякаш е другото й име - я инвалид ще избута напред, я майка на инвалид, я лично ще яхне инвалидна количка, я клети дечица ще пощипе по бузките...

Госпожа "Измама" с маската на госпожа "Състрадание". Усвоила е урока каква мелодраматична заблуда да сервира в сърцата на наивниците.

Другият отвратителен изблик на мерзост в днешната телевизионна изява на Галева бе злоупотребата с името на Борисов.

"Да не разваляме хубавата атмосфера с този човек...Какъв е той, че да му благодаря, за какво трябва да съм му признателна?

Ами например за това, че ти помогна, когато се разболя. Че застана до теб в труден житейски момент - въпреки че сте от различна политическа боя, въпреки че окепази партията му с аферата "Костинброд".

Или за това, че когато му ревеше да те назначи за омбудсман, понеже Корнелия те изхвърли от БСП, той пак те съжали, показа човещина и те трудоустрои на синекурна длъжност.

Или за това, че още държи дъщеря ти и зет на сладка работа с високи заплати в земеделското и социалното министерства? Че не е дребнав и не ги пипа, въпреки че майка им денонощно се дере каква диктатура се шири из отечеството? Въпреки че и двамата официално членуват в БСП, а на власт все пак е партия ГЕРБ? 

Не стига ли?

Не е ли достатъчно съпричастно?

Помогнал ти да се излекуваш, назначил те на работа със заплата от 8 бона (по-висока от неговата), изхранва семейството ти, което е на щат в правителството, и няма за какво да бъдеш признателна?

Каква жена си ти? Къде са моралът ти, човещината? Не знаеш ли, че днешните страсти са преходни, че утре въртележката на времето може да те повали, че всяка дума и всеки жест оставят отпечатък в паметта? А и върху орисията на онова невинно човече, което безцеремонно изтъпани пред камерите в името на няколко гласа повече? 

Ще се чувстваш ли щастлива, ако успееш по този начин - с измама, с подмяна, с отричане на доброто, което си получила, с емоционална спекула? Властта ще те откупи ли пред съдбата?

Опасна игра играеш, г-жо Галева/Манолова. Смири се малко, имай свян, всичко е толкова крехко...

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3767
архив

Вали проливен дъжд... На улицата стои дежурен полицай с чадър, до него притичва едно циганче и се скрива под чадъра.
Полицаят за да го изгони му намекнал:
- Абе може ли на едно място да стоят един орел и едно говно?
Циганчето му отвърнало:
- Добре, аз тогава отлитам...

няма нови новини
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
сега
1488
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
СЕКС ТАЙНИ: Седем начина за разпалване на емоциите и страстта в секса
x