Мая Манолова и поредната фалшива новина

ЧАС ПИК

Мая Манолова и поредната фалшива новина

137481
на 22.02.2021
Мая Манолова и поредната фалшива новина

Мая Манолова не спира да се бори за приза царица на фалшивите новини. И не само защото партньор в отчаяната й битка за депутатско място е бащата на фейк сайтовете в България Арман Бабикян. 

препоръчано

Бившето острие на БСП, която може да се похвали с невероятни подвизи като поправката "Ванко 1" и Костинбродската афера, не спира да се излага с манипулациите си.

Най-новата от фейк новините на Манолова е по повод масовото ваксиниране у нас. Манипулаторката облъчва гражданите в социалните мрежи, че имунизацията била пълен хаос, а хората с часове чакали на опашки. Изцепката й предизвика гняв от хора, които обаче лично са се ваксинирали и казват, че се чака не повече от 30 минути - дори пред големите столични болници. В провинцията пък ставало за минути.

Други са категорични, че преди да се впусне в поредната фалшива новина, сценаристката на костинбродския скандал можеше поне да се обади на своите сподвижници, които първи се наредиха за ваксинация и дори споделят това в профила й във фейсбук, като хвалят властта за организацията. 

Така Манолова продължава да олеква и след като не й се получи разходката по магистралата, за да търси ниви с канабис на Борисов, няма да й се получи и с ваксините, защото този път правителството се справя повече от перфектно в пандемията. 

Не й се получи да търси недоволни и по села и паланки, където обикаля незнайно с какви средства и открива някакви офиси, на които успява да събере по 10 души, само заради безплатното пиене и хапване. А не защото някой вярва на манипулациите й или се хваща на опитите й да си присвоява разни успехи, за които самата тя няма нищо общо из цялата страна. 

Сподели:
Бомба x
СВЯТ ДЕН: Покланяме се пред подвига на тези 42-ма мъченици за вярата, убити от мохамеданите преди 1180 години - имен ден има всеки, който краси света СВЯТ ДЕН: Покланяме се пред подвига на тези 42-ма мъченици за вярата, убити от мохамеданите преди 1180 години - имен ден има всеки, който краси света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това