Мая Манолова: Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост!

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Мая Манолова: Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост!

73523
на 13.07.2020
Мая Манолова: Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост!
Автор:   ПИК

Продължаващите повече от два месеца антиправителствени демонстрации са „нова форма на временна заетост“ и „едва ли има човек в България, който да не е наясно, че една огромна част от протестите в София се плащат“.

препоръчано

Мнението е изразено на 19 август 2013 година в Кюстендил от Мая Манолова – по онова време депутат от БСП, която брани не само със зъби и нокти, но и с гърди с надпис премиера Пламен Орешарски по онова време,срещу когото се бореха протестиращите с нея сега.Явно и нейната, и тяхната памет е къса и са забравили, че прякорите на Мая варират от "Орешарска" до "Галевица".

„Бих казала, че това е една нова форма на временна заетост. И доста хора успяха да си покрият разходите през летния сезон, някои да отидат на море, благодарение на финансирането по време на протестите. Тази временна заетост, която ако продължи през есента, сваля малко от ангажиментите на социалния министър да търси подпомагане за тези хора, защото едни други хора им плащат за това да ходят на протести. Това е колкото на шега, толкова и истина, защото има едни пари, които са прибрани от хората по незаконен начин, но сега те се връщат при тях под формата на подпомагане“, коментира тогава днешната поборничка за демокрация и справедливост Манолова.

Сподели:
Бомба x
Ето какви храни трябва да избягвате по зодии Ето какви храни трябва да избягвате по зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това