Мая Манолова: Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост!

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Мая Манолова: Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост!

78732
на 13.07.2020
Мая Манолова: Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Продължаващите повече от два месеца антиправителствени демонстрации са „нова форма на временна заетост“ и „едва ли има човек в България, който да не е наясно, че една огромна част от протестите в София се плащат“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Мнението е изразено на 19 август 2013 година в Кюстендил от Мая Манолова – по онова време депутат от БСП, която брани не само със зъби и нокти, но и с гърди с надпис премиера Пламен Орешарски по онова време,срещу когото се бореха протестиращите с нея сега.Явно и нейната, и тяхната памет е къса и са забравили, че прякорите на Мая варират от "Орешарска" до "Галевица".

„Бих казала, че това е една нова форма на временна заетост. И доста хора успяха да си покрият разходите през летния сезон, някои да отидат на море, благодарение на финансирането по време на протестите. Тази временна заетост, която ако продължи през есента, сваля малко от ангажиментите на социалния министър да търси подпомагане за тези хора, защото едни други хора им плащат за това да ходят на протести. Това е колкото на шега, толкова и истина, защото има едни пари, които са прибрани от хората по незаконен начин, но сега те се връщат при тях под формата на подпомагане“, коментира тогава днешната поборничка за демокрация и справедливост Манолова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК