Мая Манолова скочи срещу "сглобката": Бракът по сметка се превърна в брак по любов. Но всичко ще завърши като драма. Христо Иванов и "перачките", не ви ли е срам?!

Акценти

Мая Манолова скочи срещу "сглобката": Бракът по сметка се превърна в брак по любов. Но всичко ще завърши като драма. Христо Иванов и "перачките", не ви ли е срам?!

74672
на 02.07.2023
Мая Манолова скочи срещу сглобката: Бракът по сметка се превърна в брак по любов. Но всичко ще завърши като драма. Христо Иванов и перачките, не ви ли е срам?!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Започна като брак по сметка, вече се превръща в брак по любов. Така лидерът на "Изправи се.БГ" Мая Манолова окачестви политическата "сглобката" между ГЕРБ и ППДБ.

препоръчано

"Но всичко това ще завърши като драма", допълни тя.

"Тези, които се бореха срещу мафията, се прегърнаха с мафията и предадоха всички нас, които искаха реална промяна в съдебната система. Протестиращите искаха оставката на Гешев, но не искаха той да бъде заменен с неговия заместник Сарафов... Затова в социалната мрежа ги наричат "перачките". Гласуват за запазване на имунитет на Бойко Борисов, правят си общо правителство. Съдебната и конституционната реформа е една димка. Това е просто бутафория", заяви Манолова. 

"Всичко е сделка. Депутатите от ППДБ и Христо Иванов - обръщам се към него - не ви ли е срам?! Готови сте да продадете и идеята за съдебна реформа само и само за да сте във властта. И тази власт какво прави? Вдигна безпричинно тока и парното, инфлацията расте...", добави още тя.

На въпрос как ще коментира номинацията на ПП-ДБ-СС за столичен кмет, тя Манолова заяви: "Кандидатът Терзиев си сбърка партията. Този иначе симпатичен мъж, който очевидно е успешен в бизнеса, ще бъде потопен от партиите, които са зад него. Ако толкова искаше да е кмет, трябваше да се кандидатира като независим".

"Коалицията ПП-ДБ-ДС не е неговата коалиция, защото лъсва лицемерието на партиите, които го подкрепят. ДБ имаше кауза да се бори срещу ДС. Това е стигма за ген. Атанасов. Защо го подкрепя тогава?!", попита тя.

"Аз съм Мая Манолова. Аз не се предавам, но това, което се случва с кандидатурата на ПП-ДБ-СС за кмет на София е просто разочароващо", заяви още Мая Манолова. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК