Мая Манолова ще посети Велико Търново

Региони

Мая Манолова ще посети Велико Търново

4931
на 09.12.2015
Мая Манолова ще посети Велико Търново
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Националният омбудсман Мая Манолова ще посети Велико Търново на 10 декември /четвъртък/, информират от пресцентъра на институцията. В 12.00 часа тя ще се срещне с кмета на града Даниел Панов, а в 12.30 часа е предвидена пресконференция в БТА.

По повод Националната седмица на четенето от 13.00 часа общественият защитник ще дари книги на местното читалище „Надежда, а в 15.00 часа ще се включи в „Маратон на четенето“.

препоръчано

Манолова ще прочете откъс от произведение на Джани Родари пред възпитаниците на ОУ „Бачо Киро“. От 16.00 часа, в зала „Възраждане и Учредително събрание“ на площад „Съединение“ №1, общественият защитник ще уважи празника на Великотърновския адвокатския съвет. На тържеството ще бъде представена книгата „История на Великотърновската адвокатура“, посветена на 115-та годишнина от учредяването на първия Великотърновски адвокатски съвет.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК