МВР в Ловеч е с нов директор

Региони

МВР в Ловеч е с нов директор

4147
на 23.02.2021
МВР в Ловеч е с нов директор
Автор:   ПИК

Старши комисар Цветозар Цанков е назначен с министерска заповед за директор на Областната дирекция на МВР в Ловеч, съобщават оттам. Досегашният директор старши комисар Милен Маринов напуска системата на МВР по собствено желание.

препоръчано

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 23 февруари Цветозар Цанков е временно преназначен на длъжност Директор II степен на ОД МВР-Ловеч.

Комисар Цветозар Цанков е роден през 1971 г. в Ловеч. Работа в системата на МВР започва на 1 май 1991 г. в СДВР, а от декември същата година постъпва на работа като полицай в РПУ-Ловеч.

Октомври 2000 г. е преназначен на длъжност районен инспектор в РУ Ловеч, през 2003 г. заема длъжност в сектор "Криминална полиция" в РУ-Ловеч, а от 2005 г. в сектор "Борба с организираната престъпност". През 2007г. и 2010г. последователно заема длъжности в сектор СОД и в "Охранителна полиция" в РУ Ловеч , а от 2011 г. е инспектор в сектор "Криминална полиция" при ОД на МВР-Ловеч.

От 2015 г. до юни 2017 г. Цветозар Цанков е началник група в сектор "Криминална полиция" в ОД МВР-Ловеч, а от 7 юни 2017 г. до този момента е на длъжност началник на отдел "Криминална полиция" в ОД на МВР-Ловеч.

Сподели:
Бомба x
5 знака, че скоро ще скъсатe 5 знака, че скоро ще скъсатe
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 295
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това