МВР потвърди за ареста на Паскал в Сърбия

Крими

МВР потвърди за ареста на Паскал в Сърбия

31883
преди 5 часа
МВР потвърди за ареста на Паскал в Сърбия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Службите у нас все още не дават подробности за ареста на сочения за контрабандист Никола Николов - Паскал Според първоначалната информация той е бил задържан на 27 септември в Сърбия. От МВР потвърдиха за ареста, но отказаха повече информация.

препоръчано

Според потвърдена информация арестът на Николов е извършен от сръбските служби тази седмица. Все още няма информация дали ще бъде екстрадиран у нас.

Той беше обявен за издирване с европейска заповед за арест. По същата разработка бяха задържани няколко души, сред които бившият директор на АМ "Митници" Петя Банкова.

свързани новини

Според разследващите става дума за престъпна група, която се е занимавала с контрабанда, пране на пари и подкупи. Срещу Николов има повдигнато обвинение, припомня БНР.

Тепърва се очаква информация за акцията на сръбските служби и евентуалното българско участие в нея. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК