МВР с нова спецакция срещу изборни престъпления, тарашат домове и офиси в Софийско

ЧАС ПИК

МВР с нова спецакция срещу изборни престъпления, тарашат домове и офиси в Софийско

35377
преди 4 часа
МВР с нова спецакция срещу изборни престъпления, тарашат домове и офиси в Софийско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Специализирана полицейска операция за превенция на нарушенията на изборното законодателство се провежда на територията на общините Сливница, Драгоман и Божурище, съобщиха от МВР.

препоръчано

Паралелно с това полицейските действия са насочени и към противодействие на конвенционалната престъпност, стабилизиране на средата за сигурност, осигуряване на добър обществен ред и пътна безопасност. В операцията участват служители на районното управление в Сливница, криминална, охранителна и икономическа полиция в областна дирекция на МВР-София, както и екипи на жандармерията.

Обект на контрол са хора, моторни превозни средства, частни адреси, търговски обекти, фирми за бързи кредити, заложни къщи и др. Извършват се активни проверки по придобита информация за подготвяни престъпления против политическите права на гражданите.

Към 13 часа са проверени общо 22 МПС и 38 човека. Криминално проявен мъж е задържан за срок до 24 часа за изясняване на съпричастност към извършено престъпление от общ характер.


Акцията продължава през целия ден.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК