МВР с първи подробности за блокадата на Бургас

Крими

МВР с първи подробности за блокадата на Бургас

40317
на 27.07.2019
МВР с първи подробности за блокадата на Бургас
Автор:   ПИК

Двама мъже са откраднали близо 300 грама златни накити при обир на заложна къща. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас. Инцидентът е станал около 14:30 часа на ул. „Въстаническа” в комплекс „Меден Рудник”.

препоръчано

Двамата маскирани мъже са привели в безпомощно състояние 30-годишна служителка в заложната къща. По думите на жената двамата влезли в обекта минути по-рано и поискали да разгледат пръстен от витрината. Докато момичето ги обслужвало, единия от непознатите минал зад гърба му и с помощта на съучастника си, я привел в безпомощно състояние, след което взели част от изложените златни накити и напуснали пеша заложната къща. Своевременно са предприети полицейски действия по установяване на местонахождението на мъжете.

Ситуирани са КПП на входно-изходните артерии, както в Бургас, така и в околните населени места. Изземат се записи от камери, разположени в близост до мястото на инцидента. Установяват се и очевидци. Служителката в заложната къща също е разпитана. Работата по случая продължава.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Тичането за здраве в града може да бъде опасно Тичането за здраве в града може да бъде опасно
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК