Меган и Хари няма да кръстят дъщеря си в Уиндзор

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Меган и Хари няма да кръстят дъщеря си в Уиндзор

3427
на 13.10.2021
Меган и Хари няма да кръстят дъщеря си в Уиндзор
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Принц Хари и Меган Маркъл няма да кръстят новородената си дъщеричка Лилибет във Великобритания, както повелява многовековната традиция.

препоръчано

Бебето се роди на 4 юни тази година в САЩ. Кръщенето й обаче по всяка вероятност ще е в Калифорния.

Първоначално се смяташе, че двамата ще се приберат на Острова с децата си именно, за да бъде кръстена Лилибет в замъка Уиндзор, при това в присъствието на кралица Елизабет II.

Сега обаче източници, близки до Меган и Хари разкриват, че това едва ли ще се случи и по-скоро кръщенето ще е в САЩ.

Елизабет II и останалите членове на кралската фамилия все още не са виждали малката Лилибет. Засега Меган и Хари са ни показвали само крачетата на бебето, отбелязва "Ева".

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК