Меган Фокс призна, че страда от комплекс за малоценност

Шоу свят

Меган Фокс призна, че страда от комплекс за малоценност

12952
на 28.09.2020
Меган Фокс призна, че страда от комплекс за малоценност
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Меган Фокс стана известна, след като през 2008 г. мъжко списание я обяви за най-секси жената в света.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Родителите й Глория Дарлен и Франклин Томас Фокс се развеждат, когато тя е на три години. В интервю актрисата споделя, че майка й и баща й са били много строги и че никога не са й позволявали да има гадже или да кани приятели в дома си.

Тя започва да ходи на уроци по актьорско майсторство и танци на петгодишна възраст, а на десет годишна възраст се премества във Флорида, където завършва католическо училище. Меган често е била тормозена от децата в училище.

„Страдам от комплекс за малоценност и непрекъснато се страхувам от подигравки“, каза актрисата, признавайки, че е ранима, но и борбена.

Тя живеела с майка си, докато събрала достатъчно пари, за да започне да живее сама. На 17-годишна възраст тя се премества в Лос Анджелис с приятеля си, името на когото никога не разкрива. Тя губи девствеността си с него и заявява в интервю, че става въпрос за истинска любов и необичаен секс. Живяла е скромно и никога не е искала пари от родителите си. За да плати наема си, тя си намерила работа в кафене, където работела облечена като банан.

„Можех да избирам между ябълка и банан и избрах банана, защото изглеждах по-слаба в него“, казва Меган.

Най-забележителните й роли са във филмите „Трансформърс“, „Приятели с деца“ и „Костенурките нинджа“. На снимачната площадка на „Hope&Faith“ тя среща съпруга си Брайън Грийн, звездата от американския сериал "Бевърли Хилс 90210". Брайън предложил брак на секси актрисата на плажа в луксозен хотел на Хаваите. Щастието им обаче развалила загубата на диамантения пръстен някъде по плажа.

Поради разногласия в брака Меган реши да подаде молба за развод. Сега тя има връзка с младия рапър Машин Гън Кели, с когото е работила по съвместен проект и мнозина казват, че в крайна сметка се е развела със съпруга си заради това.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК