МЕГА СКАНДАЛ: Мая Манолова зарязана от членове на комитета си още в първия ден - ето кой отрече подкрепа за нея (СНИМКА)

Политика

МЕГА СКАНДАЛ: Мая Манолова зарязана от членове на комитета си още в първия ден - ето кой отрече подкрепа за нея (СНИМКА)

185974
на 04.09.2019
МЕГА СКАНДАЛ: Мая Манолова зарязана от членове на комитета си още в първия ден - ето кой отрече подкрепа за нея (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Разцепление в инициативния комитет, който издигна кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София още в първия ден на обявяването на номинацията й.

препоръчано

"За да опровергая спекулациите, към момента не подкрепям никой от кандидатите за кмет на София. На този етап не съм взел окончателно решение и дали ще участвам на следващите избори. Когато всички карти са на масата, когато всички кандидати са ясни, ще обявя публично кой считам, че е най-подходящият кандидат“, написа във Фейсбук общинският съветник в столичния местен парламент от АБВ Войслав Тодоров. 

Това пък стана причината за огромно недоумение, тъй като той е един от хората, за които се твърди, че издигат червеното острие Мая Манолова за кандидат-кмет на София, пише "Трибюн".

"През последните месеци г-жа Манолова подкрепи редица каузи, в които участвах като протестите в Овча Купел, Младост или срещу Златен век в Лозенец. Все още тя не е представила програмата си и няма как официално да подкрепя някого преди да знам за какво ще се бори, веднъж заел поста си в Общината. Не съм член на регистрирания ѝ инициативен комитет. Никола Вапцаров, с когото заедно се борим срещу Златен век в Лозенец, е председател на комитета ѝ и симпатизирам на страстта, с която се бори в това, което вярва, но ИК Лозенец няма да подкрепя кандидати за кмет на града. Ние сме различни и всеки от нас има своите убеждения, заедно имаме една цел и продължаваме борбата си за нея“, се казва в позицията му.

Самият Тодоров има пъстра политическа биография. Преди той беше в обкръжението на отцепилия се от БСП Георги Кадиев, а преди това е сътрудник на Малина Едрева от ГЕРБ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК