Медии: Гуардиола ще оглави Манчестър Сити през 2016 година

Световен футбол

Медии: Гуардиола ще оглави Манчестър Сити през 2016 година

3975
на 27.11.2015
Медии: Гуардиола ще оглави Манчестър Сити през 2016 година
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола прие предложението на Манчестър Сити и ще замени мениджъра на английския клуб Мануел Пелегрини през лятото на 2016 г., съобщи радио Cadena COPE.

препоръчано

Испанският специалист е дал ясен отговор на ръководството на "гражданите", че е съгласен да стане наставник на Манчестър Сити след края на сезона. Англичаните няма да плащат неустойка за Гуардиола, тъй като договорът му с Байерн изтича през юни 2016 г.

Ръководството на Байерн е запознато със ситуацията и вече търси нов треньор. Фаворит за поста е Карло Анчелоти, който в момента е без работа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК