Международната федерация по бокс брои 16 млн. долара, за да си върне лиценза

Други спортове

Международната федерация по бокс брои 16 млн. долара, за да си върне лиценза

13423
на 06.04.2020
Международната федерация по бокс брои 16 млн. долара, за да си върне лиценза
Автор:   ПИК

Международната федерация по бокс (АИБА) погаси всичките си задължения, които бяха на стойност $16 млн. С това организацията изпълни едно от условията на МОК за връщането на лиценза. „Към днешна дата нямаме дългове – обяви Умар Кремлев, член на изпълкома на АИБА. – Но сега не трябва да се взираме в МОК, а да изпълним и останалите препоръки към нас.”

препоръчано

Все пак от МОК обявиха, че ще разглеждат въпроса за евентуалното връщане на лиценза след олимпиадата догодина. АИБА е със замразено членство от 30 ноември 2018-а, заради неуредици във финансите, управлението, съдийството и етиката.

Все пак на игрите ще има бокс, а с квалификацията се зае комисия към олимпийския комитет. Заради коронавируса турнирът в Лондон през март бе спрян и сега се чака нова дата за продължаването му.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това