Международното ретро рали „Марица” няма да се проведе тази година

Региони

Международното ретро рали „Марица” няма да се проведе тази година

8777
на 04.06.2020
Международното ретро рали „Марица” няма да се проведе тази година
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тазгодишното издание на популярното Международно рали за ретро и класически автомобили „Марица” няма да се проведе. Това съобщи организаторът Доно Дончев във „Фейсбук”, цитирани от „Трафикнюз”.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Ето каво написа той:

Скъпи приятели от тазгодишното Международно рали за ретро и класически автомобили "Марица",

Стана ясно, че за голямо наше съжаление няма да е възможно провеждането на тазгодишното рали. Затова започваме да връщаме дадените от вас депозитни суми. За целта ще се свържем с всеки поотделно и уточним подробностите.

Тези от вас, които имат път през Пловдив могат да ни предупредят, че ще си вземат парите лично и така ще се спестят таксите за превод. Оставаме с красивата надежда, че през следващата година светът ще е по-надеждно място за провеждане на ретро рали "Марица" и ще го осъществим още по-добре!

Пожелаваме ви приятни летни месеци! Бъдете здрави!

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК