МЕЛЕ: Автобус с туристи катастрофира на пътя Русе-Бяла, има пострадали

ГОРЕЩО

МЕЛЕ: Автобус с туристи катастрофира на пътя Русе-Бяла, има пострадали

57428
на 02.01.2024
МЕЛЕ: Автобус с туристи катастрофира на пътя Русе-Бяла, има пострадали
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Автобус с туристи е катастрофирал на пътя Русе-Бяла в района на Борово, предаде БНР.

препоръчано

По предварителна информация деветима са пострадалите, които са с леки наранявания от счупени стъкла и с три линейки пътуват към болницата в Русе.

Деветима души са пострадали леко при катастрофата, станала между камион и автобус по пътя Русе-Бяла, край разклона за град Борово. 

Сигнал за инцидента е подаден към 12:20 часа днес. Веднага на място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ. Превозните средства са с чуждестранни регистрации.

"Пострадалите деветима пътници в автобуса са с леки порезни рани от счупените стъкла. Няма опасност за живота им. Те се транспортират с три линейки към Университетската болница "Канев" в Русе", обясниха от Спешна помощ.

Движението в участъка е временно ограничено. Въведен е обходен маршрут: Обретеник - Ценово - гара Бяла и обратно. Участъкът се регулира от полицейски екипи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК