Меле на пътя! Такси се преобърна зрелищно - трима са ранени (СНИМКИ)

ЧАС ПИК

Меле на пътя! Такси се преобърна зрелищно - трима са ранени (СНИМКИ)

17068
на 02.05.2016
Меле на пътя! Такси се преобърна зрелищно - трима са ранени (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Таксиметрова кола излетя от пътя и се преобръщаше около 15-20 метра, разказаха очевидци на тежка катастрофа, при която са ранени 3 души, съобщава "24Родопи". Пътният инцидент е станал в село Бойно. Колата се е движела в посока Кърджали.

препоръчано

„Когато колата се е търкаляла надолу към микроязовира, един е излетял от нея. В болницата бяха откарани трима души, двамата са с тежки контузии и са останали там“, поясниха жители на Бойно.

„Почти всяка година е така по време на традиционния празник в съседното село Кобиляне - стават катастрофи. След 18.00 часа в събота решили да се прибират в Кърджали. Таксиджията карал с висока скорост, загубил е контрол над колата на острия завой на влизане в селото“, поясниха още бойновци.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК