МЕЛЕ: Тежка катастрофа с три коли на Петрохан

Инциденти

МЕЛЕ: Тежка катастрофа с три коли на Петрохан

11481
на 06.09.2023
МЕЛЕ: Тежка катастрофа с три коли на Петрохан
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От полицията излязоха с подробности за тежката катастрофа с три коли на "Петрохан", станала вчера към 15:35 часа, при която пострада възрастна софиянка. 

препоръчано

Единият автомобил "Фиат Крома", управляван от 77-годишен мъж от София, се движел към столицата. Водачът изгубил контрол над управлението на возилото и навлязъл в насрещното платно за движение, където се блъснал в кола "Дачия Дъстър", управлявана от 62-годишен софиянец и автомобил "Опел Зафира", управляван от 34-годишна видинчанка. 

В резултат на катастрофата е причинена средна телесна повреда на пътничка в "Дачията" 65-годишна жена от София, която е настанена за лечение в болницата в Монтана. Жената е с травма на белия дроб.

Водачите са били тествани за употреба на алкохол и наркотици, като пробите им излезли отрицателни, предава още "БулНюз“.

Извършен е оглед на мястото на катастрофата и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава в полицията в Берковица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК