Мениджърът на Стоянка Мутафова разкри пред ПИК последни подробности за състоянието й: Още е в интензивното, беше сериозно

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Мениджърът на Стоянка Мутафова разкри пред ПИК последни подробности за състоянието й: Още е в интензивното, беше сериозно

49039
на 01.11.2019
Мениджърът на Стоянка Мутафова разкри пред ПИК последни подробности за състоянието й: Още е в интензивното, беше сериозно

Последвайте ни в Google News Showcase

Единадесет дни след животоспасяващата операция на Стоянка Мутафова, легендата на родния театър все още се намира в Интензивното отделение на Университетска болница "Лозенец". 

препоръчано

Това съобщи пред ПИК мениджърът на "Госпожа Стихийно бедствие" Евгени Боянов. 

"Няма промяна в състоянието на Стояна. Тя се стабилизира, но бавно. Да се надяваме, че ще се стабилизира напълно. Твърде рано е да се говори за изписване, тя все още е в интензивното. Състоянието й наистина беше сериозно, предвид годините й", коментира пред медията ни импресариото на 97-годишната Мутафова. 

Той опроверга плъзната из някои издания информация, че на 20 октомяри, ден преди операцията, Стоянка и дъщеря й Мария Грубешлиева са представили пред публиката в "Сълза и смях" биографична книга "Добър вечер, столетие мое". "Това не е вярно. Тя постъпи в болница още на 19 октомври, а на 21-и я оперираха", разясни Боянов. 

До тежката операция се стигна заради усложнения, вследствие на възпалена жлъчка. Индикации за това е имало още преди месец. "През септември Стояна получи остри болки в кръста, но лекарите не успяха да установят откъде идват те. Сегашното предположение е, че най-вероятно те са идвали вследствие на болната жлъчка. Но тогава всички изследвания и микробиологии бяха добри", коментира още пред ПИК Евгени Боянов.

Това е третата хоспитализация на Мутафова от началото на годината. Припомняме, че през лятото голямата актриса, която навъртя 70 година на сцената, претърпя и лека сърдечна процедура. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК