МЕНТЕТО "АРМАН БАБИКЯН" В ДЕЙСТВИЕ: Оскверни паметта на Иван Ласкин, за да удари Бойко Борисов! Румен Радев ли захранва тази мерзост?

Политика

МЕНТЕТО "АРМАН БАБИКЯН" В ДЕЙСТВИЕ: Оскверни паметта на Иван Ласкин, за да удари Бойко Борисов! Румен Радев ли захранва тази мерзост?

351908
на 01.03.2019
МЕНТЕТО АРМАН БАБИКЯН В ДЕЙСТВИЕ: Оскверни паметта на Иван Ласкин, за да удари Бойко Борисов! Румен Радев ли захранва тази мерзост?
Автор:   ПИК

Фашизоидната фейк пропаганда, захранвана от червени кръгове, добива все по-екстремни, направо екскрементални измерения.

препоръчано

Шампион в това отношение безспорно е представящият се за политолог Арман Бабикян, който тайно издава най-гнусния и клеветнически сред фалшивите сайтове – анонимката Informiran.net.

Бабикян вече бе разконспириран като човека, който плаща хостинга на сайта и който е притежател на домейна му. Въпреки това той необезпокояван се появява в телевизионни студиа, проповядва морал от позицията на обективен и независим обществен експерт.

Днес продукцията на Бабикян бележи ново падение. Този път безобразно се спекулира с паметта на току-що починал човек – великолепния актьор и чешит Иван Ласкин.

„Иван Ласкин преди да умре: Бойко Борисов е идиот!“, пише черно на бяло в анонимната словесна кочина на Бабикян.

В текста никъде не е посочено кога и къде актьорът е казвал подобно нещо. Заглавието обаче е недвусмислено, крещи, мами, подвежда лековерната публика.

В същото време, на видно място в Informiran.net стои следната фамозна и цинично измислена информация: „Ако станем президентска република, Румен Радев ще удвои пенсиите и заплатите!“

Антитезата между „идиота“ Борисов и „народния спасител“ Радев е ясна. Повече от ясно е и в чия полза работи кочината на Бабикян – съответно, кой му плаща.

Най-идиотското в случая е, че се спекулира с думи на мъртъв човек. Човек, който не може да стане от гроба и да ги опровергае.

Безсрамието на бабикяновци е впечатляващо. Да бяхме по-груби и в едно друго общество и време, бихме признали, че направо плаче за тояга. За тояга е и да лъжеш електората, че Радев е говорел за повишение на заплати и пенсии, ако станем президентска република.

Законът и властта няма да се преборят с ментетата в интернет. От един друг съд обаче няма да избягат.

Сподели:
Бомба x
Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това