Мерките срещу COVID-19 заклещиха Рита Ора в България

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Мерките срещу COVID-19 заклещиха Рита Ора в България

8774
на 23.12.2020
Мерките срещу COVID-19 заклещиха Рита Ора в България
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата Рита Ора е заклещена в България за Коледа заради забраната за полети до Великобритания, съобщава британският вестник The Sun, цитиран от Дарикнюз.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

30-годишната певица се притеснява, че няма да може да се върне на Острова, след като българското правителство прекрати всички полети до 31 януари 2021 г. след новината, че в Англия е открит нов по-силно заразен щам на COVID-19.

Рита Ора пристигна в България за нов видеоклип, след като публично се извини за организирането на парти за 30-ия рожден ден по време на локдауна в Лондон през ноември. Сега обаче звездата е силно притеснена, че няма да може да се върне във Великобритания, за да се събере със семейството си за Коледа.

От понеделник 21 декември българското правителство прекрати всички директни полети до и от Великобритания до 31 януари 2021 г.

Звездата пристигна в България, за да снима видеоклип с надеждата, че работата й в страната няма да привлече много внимание. Преди това тя предизвика скандал, като организира голямо парти за рождения си ден през ноември въпреки забраните за събиране в Лондон заради пандемията. Наложената й глоба беше 10 000 лири. Тя пренебрегна и разпоредбите за изолация, след като се върна от пътуване до Египет.

Представител на певицата е отказал коментар.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК