Меси проговори сериозна ли е контузията му (СНИМКА)

Световен футбол

Меси проговори сериозна ли е контузията му (СНИМКА)

15951
на 16.07.2024
Меси проговори сериозна ли е контузията му (СНИМКА)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лионел Меси успокои своите почитатели, че контузията му не е сериозна и скоро ще се завърне на терена.

препоръчано

Звездата на Аржентина получи травма, а снимки на подутия му глезен обиколиха световните медии.

Заради контузията Меси бе сменен принудително в 66 минута във финала на Копа Америка, но и без него отборът спечели срещу Колумбия с гол в продълженията на Лаутаро Мартинес.

"Турнирът приключи, искам да благодаря на всички за поздравленията и думите на подкрепа. За щастие се справям добре и скоро ще мога да се върна на терена и отново да се наслаждавам на това, което най-много обичам да правя. Щастлив съм, защото постигнахме целта си.

Благодаря на всички, които ни подкрепиха, нашият отбор има много настояще и бъдеще. Напред Аржентина!", написа Меси в социалните си мрежи.

Аржентина спечели Копа Америка за 16-и път в историята, което е рекорд на турнира, напомня "Телеграф".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК