Метежниците срещу Борисов първи на опашките за ваксини (СНИМКА)

ЧАС ПИК

Метежниците срещу Борисов първи на опашките за ваксини (СНИМКА)

142284
на 22.02.2021
Метежниците срещу Борисов първи на опашките за ваксини (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Уплашени за живота си, протестърите първи се юрнаха към кабинетите да се ваксинират, видя ПИК.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Две от лицата на летните метежи, където месеци наред се газиха най-нагло противоепидемичните мерки и дори се горяха демонстративно маски, Антоанета Цонева от ДеБъ и аверът им в розово-либералната коалиция Борислав Сандов от "Зелените“, се оказаха едни от първите боцнати с ваксината на "АстраЗенека".

Същите хора, които през последните месеци, критикуваха правителството с измислени новини за пандемията и критикуваха, че нямало достатъчно ваксини, сега се хвалят във Фейсбук, че са се ваксинирали. От имунизацията пък направиха политически панаир, след като се изтипосаха с партийни маски на устите. Напук на действият си през последните месеци, дори хвалят лекарите във ВМА, като Цонева е ваксинирана лично от зам.-шефа на болницата. 

Същата работа като Гошо Тъпото от Видин, коментират възмутени от поредната протестърска акция граждани.

Боецът на Цветан Василев отричаше да има вирус, но когато се зарази, за него и жена му бяха пратени специални линейки, а двамата бяха настанени като ВИП пациенти във ВМА и Правителствена болница. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК