Метежниците срещу Борисов първи на опашките за ваксини (СНИМКА)

ЧАС ПИК

Метежниците срещу Борисов първи на опашките за ваксини (СНИМКА)

136294
на 22.02.2021
Метежниците срещу Борисов първи на опашките за ваксини (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Уплашени за живота си, протестърите първи се юрнаха към кабинетите да се ваксинират, видя ПИК.

препоръчано

Две от лицата на летните метежи, където месеци наред се газиха най-нагло противоепидемичните мерки и дори се горяха демонстративно маски, Антоанета Цонева от ДеБъ и аверът им в розово-либералната коалиция Борислав Сандов от "Зелените“, се оказаха едни от първите боцнати с ваксината на "АстраЗенека".

Същите хора, които през последните месеци, критикуваха правителството с измислени новини за пандемията и критикуваха, че нямало достатъчно ваксини, сега се хвалят във Фейсбук, че са се ваксинирали. От имунизацията пък направиха политически панаир, след като се изтипосаха с партийни маски на устите. Напук на действият си през последните месеци, дори хвалят лекарите във ВМА, като Цонева е ваксинирана лично от зам.-шефа на болницата. 

Същата работа като Гошо Тъпото от Видин, коментират възмутени от поредната протестърска акция граждани.

Боецът на Цветан Василев отричаше да има вирус, но когато се зарази, за него и жена му бяха пратени специални линейки, а двамата бяха настанени като ВИП пациенти във ВМА и Правителствена болница. 

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 178
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това