Мечтан трансфер в ЦСКА е пред провал

Футбол

Мечтан трансфер в ЦСКА е пред провал

25347
на 31.07.2024
Мечтан трансфер в ЦСКА е пред провал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Появи се евентуална пречка за трансфера на нападателя на Дармщадт Филип Стоилкович в ЦСКА. Става въпрос за контузията на друг офанзивен играч на немския отбор – Фрейзър Хорнби, пише "Тема Спорт".

препоръчано

Шотландецът получи удар в левия глезен, с който е имал проблеми и в миналото, в контролата с Ковънтри през уикенда. Той опита да продължи, но беше заменен още в 34-ата минута.

До момента няма окончателна диагноза за неговото състояние, но ако то се окаже тежко, Дармщадт няма да се съгласи да продаде Стоилкович.

Както вече се писа, армейците трябва да платят около 1.5 милиона евро, ако искат да привлекат 24-годишния швейцарец. Той е закупен в Дармщадт от Сион в началото на 2023-а. За тима той е бил на терена в 23 мача, в които е вкарал 3 гола.

През пролетта игра като преотстъпен в друг отбор от Втора Бундеслига – Кайзерслаутерн. 185-сантиметровият таран обаче не се утвърди в състава и взе участие в 6 шампионатни двубоя, като се разписа веднъж.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК