Мигрантският натиск към Кипър се засилва

Европа

Мигрантският натиск към Кипър се засилва

4205
на 21.05.2021
Мигрантският натиск към Кипър се засилва
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мигрантският натиск към Кипър отново се засилва, съобщава БНР. В четвъртък към югоизточния бряг на острова се приближи втората в рамките на денонощие лодка с бежанци, която е и четвъртата за по-малко от 10 дни.

препоръчано

Около 80 незаконни мигранти са се намирали на борда на лодката, която в четвъртък задейства втора спасителна операция край острова в рамките на 24 часа.

В сряда, пристигна група от 97 бежанци от Сирия. Първоначално само на 44-те жени и деца бе разрешено да слязат на брега и да се подслонят в импровизиран лагер.

свързани новини

Никозия е критикувана от Върховния комисариат за бежанците на ООН и Съвета на Европа заради случаите на изтласкване на мигрантските лодки обратно в морето и недопускането им до територията на страната - каквито действия бяха предприети през миналата година.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК