Мик Джагър остави 500 долара бакшиш в ресторант

Шоу свят

Мик Джагър остави 500 долара бакшиш в ресторант

8211
на 19.11.2016
Мик Джагър остави 500 долара бакшиш в ресторант
Автор:   ПИК

Луксозният китайски ресторант „При Филипе”, намиращ се в Ню Йорк, е един от любимите на звезди като Куба Гудинг Дж., Рита Ора и Уил.Ай.Ем. Явно същото важи и за Мик Джагър. Според източник на западна лайфстайл медия вокалът на „Роулинг Стоунс” толкова е харесал храната и обслужването, че върху сметката си от 478 долара е оставил още 500 долара бакшиш отгоре.

препоръчано

С този свой благороден жест Мик Джагър се присъединява към списъка с най-щедри бакшиши, който включва и актьора Джим Кери, оставил 225 долара бакшиш към 150-доларовата си сметка.

И все пак никой не е успял да надмине Ейми Шумър, която е „ощастливила” сервитьорката в театъра „Ричард Роджърс” на Бродуей като към скромната си сметка от 77 долара е прибавила още 1000. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това