Мик Джагър пише нови песни за "Ролинг Стоунс"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Мик Джагър пише нови песни за "Ролинг Стоунс"

26699
на 02.05.2018
Мик Джагър пише нови песни за Ролинг Стоунс
Автор:   ПИК

Динозавърът Мик Джагър не дава никакви признаци, че 74-те му години му идват в повече и продължава да твори - пише нови песни, обикаля света с групата. В интервю за сайта "Independent IE" фронтменът на легендарните "Ролинг Стоунс" сподели, че вече е готов с нови парчета за предстоящ албум. "Пиша в момента", заяви Джагър.

препоръчано

И не само кротко си пише, а не спира да обладава сцените, като дори в момента са на турне, включващо 11 концерта във Великобритания, Ирландия и Европа.

"Наистина не съм мислил, че тази поредица от концерти ще бъде нашето последно турне. Ще дойде момент, когато вече няма да искаме да го правим, но това лято не мисля за това", категоричен е неуморният Джагър.

От 1964 година до сега групата има записани 25 студийни албума. Общата възраст на музикантите в нея е 294 години, напомня "Монитор".

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това