Мила Роберт с "Любов"-но ВИДЕО от село

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Мила Роберт с "Любов"-но ВИДЕО от село

6552
на 05.03.2021
Мила Роберт с Любов-но ВИДЕО от село
Автор:   ПИК

Нестандартната щерка на Ваня Щерева, Мила Роберт, отново задълба в любимата си тема за любовта и връзката й с егото. След хитовото си изпълнение на "Всичко е любов" и естетическото видео допълнение към него, сега младата артистка зарадва феновете си с още един визуален проект към песента си "Любов" от дебютния си албум "Еготрип".

препоръчано

Запознатите с творчеството й знаят, че тя не се страхува да използва неподправена искреност в парчетата си. И тук не без известна (само)ирония и лишавайки речта си от излишни евфимизми, тя отново тръгва на пътешествие през самата себе си и се пита: "Чудя се дали наистина зная да обичам. Да преглътна всичко, да забравя, че си малко гей, а не се интересуваш от това което правя".

И извършвайки своеобразна анатомия на неудобствата от сблъсъка със суровото любовно чувство с всичките му недостатъци, накрая заключава, че винаги ще приема "Любов"-та такава, каквато е. Защото може би и ние сме носители на същите тези несъвършенства, които с такава леснота откриваме у другите.

Това пътуване-приемане е подписано и в самия клип, който със смесицата си между ведрост и меланхолия малко ни навява на естетиката във визуалните проекти на Лана дел Рей. Дело на режисьора Жоро Пеев и оператора Иван Христов, кадрите му са като една красива приказка за немаскираните отношения, в която (май) ти се иска да живееш.

В ролята на любимия й мъж във видеото виждаме сина на режисьорката Диана Добрева - Константин Еленков, който в реалния живот всъщност е най-добър приятел на певицата. Приказните кадри са снимани тъкмо на неговото село. Любопитно е, че двамата са играли заедно и в авторските им постановки "Първа любов" по Самюел Бекет и "Опасни връзки", пише "Монитор".

"Най-любимият ми приятел Константин Еленков не само се съгласи да участва в този клип, а и ни прави животите по-хубави от много години, като ни събира на селото му (където е снимано и малкото филмче). Там наистина е рай и това си личи! Благодаря и на останалите ми велики приятели и колеги Явор Карагитлиев (аранжимент – б. а.), Жоро Пеев и Иван Христов", написа Роберт във Фейсбук.

">

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО)
ново
Днес: 174
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това