Милена Фучеджиева: Срамна талибанщина срещу "Пирогов". С това ли иска да бъде запомнен президентът на България, че по негово време е унищожена най-важната болница?

Акценти

Милена Фучеджиева: Срамна талибанщина срещу "Пирогов". С това ли иска да бъде запомнен президентът на България, че по негово време е унищожена най-важната болница?

58440
на 21.07.2021
Милена Фучеджиева: Срамна талибанщина срещу Пирогов. С това ли иска да бъде запомнен президентът на България, че по негово време е унищожена най-важната болница?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Срамна талибанщина. С това ли иска да бъде запомнен президентът на България, че по негово време е унищожена най-важната болница на България? С тези думи се възмути писателката и сценарист Милена Фучеджиева от престъпното отношение на здравния министър Стойчо Кацаров към лекарите от "Пирогов".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Тези лекари и тази болница спасиха живота ми и живота на детето ми през 1982 г.. Беше чудо, че оживях и двойно чудо, че тримесечния плод в корема ми оцеля, за което винаги ще съм им благодарна", припомня тя катастрофата, при която загива бащата на детето й.

В Пирогов са спасени животите на милиони българи, без преувеличение. По време на пандемията лекарите и медицинския персонал бяха на предела на силите си, но продължаваха да спасяват хора. И проф. Балтов беше този, който пръв организира "зелени пътеки" за ваксинация в най-голямата криза. Такива пътеки нямаше никъде другаде, припомня още Фучеджиева.

Срамно е подобно отношение. Срамна талибанщина. С това ли иска да бъде запомнен президентът на България, че по негово време е унищожена най-важната болница на България? Тази, която никога не отказва помощ, по всяко време и на всеки.
Затова изпълнявам молбата на моята втора майка Соня и подкрепям вълната от възмущение срещу престъпното отношение към Пирогов, отсича сценаристката, известна със създаването на едни от най-хубавите сериали в българския ефир - "Седем часа разлика" и "Пътят на честта".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК