Милица Гладнишка стопи 25 кг и разкри рецептата си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Милица Гладнишка стопи 25 кг и разкри рецептата си

20005
на 14.04.2021
Милица Гладнишка стопи 25 кг и разкри рецептата си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Чаровната Милица Гладнишка е успяла да свали завидните 25 килограма. Това призна самата актриса.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Отслабването й се дължи най-вече на забързания ѝ начин на живот.

"Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека почивка за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш само една супа, защото след това се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме много изморени, пием по една бира и лягаме и така два месеца", даде рецептата си Милица Гладнишка.

В следващите дни за актрисата, която гледаме на сцената на "Като две капки вода", се очертава натоварен график, въпреки пандемията, пише "Хотнюз".

"Ще тичам до Русе, но пък аз толкова обичам да карам кола. Нямам търпение. Понякога обикалям сама така нощем улиците, само и само да карам", разкри Милица Гладнишка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК