Милица от "Тоника": Чух се с Ваня Костова ден преди да почине, дишаше много тежко

Акценти

Милица от "Тоника": Чух се с Ваня Костова ден преди да почине, дишаше много тежко

964947
на 08.05.2021
Милица от Тоника: Чух се с Ваня Костова ден преди да почине, дишаше много тежко
Автор:   ПИК

Милица от "Тоника" разкри, че ден преди да почине Ваня Костова не се е чувствала добре.

препоръчано

"Чухме се по телефона, дишаше много тежко. Каза ми, че не е добре. Прекъснахме разговора с думите, че ще се чуем на другия ден. Оказа се, че на другия ден нея вече я нямаше", сподели певицата пред БНТ.

"Тя имаше уникален глас. Беше зоди Овен и каквото започнеше го гонеше до край. В същото време беше много търпелива, особено последните години", сподели още Милица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това