Милко Калайджиев отгледа нов мустак - всяка сутрин го кастри, за да го харесва жена му

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Милко Калайджиев отгледа нов мустак - всяка сутрин го кастри, за да го харесва жена му

10539
на 18.06.2019
Милко Калайджиев отгледа нов мустак - всяка сутрин го кастри, за да го харесва жена му
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Емблемата на Свиленград и чалга легенда Милко Калайджиев е отгледал нов мустак, който расте от края на телевизионното шоу "Като две капки вода". Малко повече от месец по-късно, окосмението е добре оформено, но прави впечатление, че е много по-тънко и трудно забележимо.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Реших, че мустакът вече ще бъде малък. Купих си и специална машинка, която да държи до номер 5. Ще имам коцкарски мустак", заяви наскоро през смях Калайджиев, който трудно се понасяше с гладко обръснато лице. Разказваше, че съпругата и синовете му не могат да го приемат, а самият той избягвал дори да се поглежда в огледалото.

Сега всичко е различно. Първата задача на Милко сутрин е да види накъде расте мустакът и дали има нужда от подкастряне. Доволна от новата му визия е и жена му Маргарита. Тя му се обясни в любов на Деня на бащата в неделя и гордо позира до мъжа си, който изглежда видимо подмладен.

А самият Милко, въпреки че е подкарал 68-ата си година, е като младо жребче на сцената - скача, прави шпагати, танцува бурно и обикаля масите на феновете си, пише ежедневник. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК