Милко Калайджиев разкри кой го е поканил на нелегалния купон в Пловдив и защо кадрите се появиха в медиите

Акценти

Милко Калайджиев разкри кой го е поканил на нелегалния купон в Пловдив и защо кадрите се появиха в медиите

48189
на 17.01.2021
Милко Калайджиев разкри кой го е поканил на нелегалния купон в Пловдив и защо кадрите се появиха в медиите
Автор:   ПИК

Появата на кадрите от партито в Пловдив в медиите бе тенденциозно и с цел да ни навреди. Това заяви фолк звездата Милко Калайджиев. Той бе сред гостите на незаконно частно парти в Пловдив и отнесе акт заради присъствието си.

препоръчано

„От много години съм близък приятел с Митко, който е собственик на въпросното заведение – разясни пред БТВ Милко Калайджиев в коментар за случилото се. - Бяхме поканени като приятели на партито. Пристигнахме около 19:30 часа. Изненадах се, че имаше доста хора. В последствие дойдоха и още. Всичко се случи около 20:30 часа. Дори мислех да си тръгвам, когато влезе полицията. Изпях няколко песни, като жест към приятел, и смятах да си тръгна. Познавам този човек от доста години. Винаги сме се събирали и съм пял за поздрав. Не сме носили и уредба. Импровизирахме. Не бяха песните от моя репертоар – една италианска, една гръцка, една българска. За приятели. Като дойде полицията, дори бях на масата. Един човек от отсрещната маса е снимал докато съм пял и, доколкото разбрах, го е пуснал на живо. Нямам представа кой е този човек. Всички, които бяха там говориха, че точно този човек ни е издал и за мен го е пуснал в мрежата тенденциозно. Поне за мен, целта му е била да ни навреди.

В 20:30 часа полицията влезе, а чак в 23:30 си тръгнахме. Това бе цялата процедура. Моят акт е за неспазване на дистанция. Нямам представа колко ще е глобата. Полицаите казаха до 200 лв, но колко ще е нямам представа. Много се извинявам, че съм бил там. Отидох с очакване, че ще има ограничен кръг хора. Нарушил съм правилата и си нося отговорност. Съжалявам. Не съм очаквал, че ще има толкова много хора. Ако сега ме поканят, ще попитам първо колко хора се очакват. Ако е у домакина, в хола му – може и да отида. Това в кръга на шегата”.

Милко Калайджиев коментира и ситуацията около него и колегите му с ограниченията за коронавируса.

„Ситуацията е такава каквато е – каза той. -  Няма музика. В началото на декември с една колежка направихме една народна песен. Имам още една песен от края на октомври – ноември, но няма как да я пусна, като нямам участия, и да я представя на хората. Преди предното затваряне пуснах нова песен само три дни преди да затворят България. Така тя не можа да получи гласност и да стане хит. С променливи чувства съм за ваксинирането. Не съм го решил още дали да се ваксинирам. Идват нови и нови ваксини. Нямам прредстава сега кои са по-добрите . Само времето ще покаже”.

 

Сподели:
Бомба x
Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това