Мими Иванова и Развигор за коронавируса: Наши близки вече си отидоха, не е шега

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Мими Иванова и Развигор за коронавируса: Наши близки вече си отидоха, не е шега

15181
на 01.12.2020
Мими Иванова и Развигор за коронавируса: Наши близки вече си отидоха, не е шега
Автор:   ПИК

Мими Иванова и Развигор Попов призоваха хората да се отнасят сериозно към върлуващия коронавирус, от който техни близки вече са изгубили битките за живота си. 

препоръчано

Естрадната певица и композиторът също изкараха COVID-19. "Все още има хора, които не вярват, че има такъв вирус. За съжаление, вече имаме и наши близки, които си отидоха. Това е най-силният аргумент срещу фантазиите на онези, за които COVID-19 е измислица", заяви Развигор пред Нова тв. 

Половинката му добави, че е била със средни усложнения. "А Развигор дори не разбра, че е болен от COVID-19. За 2 дни вдигна една лека температура и след това му нямаше нищо. Аз нямах нито кашлица, нито ме болеше гърло", коментира Иванова.

Тя все още се чуди откъде се е заразила, тъй като била изключително стриктна с всички възможни предпазни мерки. "Аз съм от хората, които спазват всички мерки. Домошар съм и най-често съм си и вкъщи", допълни тя.

По време на двете седмици, в които се лекувала, Мими отслабнала с 5 килограма.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това