МИНАХА СЕ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ! Без грам свян хората на Ахмед Доган тормозят граждани - човек на Сокола прати тайфа биячи в родопско село, проля се кръв

Епицентър

МИНАХА СЕ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ! Без грам свян хората на Ахмед Доган тормозят граждани - човек на Сокола прати тайфа биячи в родопско село, проля се кръв

209490
преди 5 часа
МИНАХА СЕ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ! Без грам свян хората на Ахмед Доган тормозят граждани - човек на Сокола прати тайфа биячи в родопско село, проля се кръв
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Поредна скандална наглост на хората на Ахмед Доган, която лъсва в публичното пространство. Без грам свян те масово тормозят граждани в различни населени места.

препоръчано

Пуснатият преди дни по домашен арест Мюмюн Искендер, изпратил в петък вечерта тайфа от 60 души в родопското село Лясково, за да плашат хората със спиране на пенсии и топъл обяд, ако не гласуват за определена политическа сила, пише "24Родопи“.

Почти веднага се заформил здрав въргал, при който сериозно пострадал от тупаниците на местните, водачът на провокаторите от Минерални бани Екрем Юзеир.

Кърджалийски кандидати за депутати от коалицията на “Сбор“ и “Земеделски народен съюз“ – “Алианс за права и свободи“, след като се уверили, че няма пред кого да говорят в Лясково, поискали помощ от съседната хасковска община Минерални бани. Понеже кметът Мюмюн Искендер е под домашен арест заради имотни далавери и длъжностни престъпления, разпоредил на подчинения си да събере хора от съседните села и да отидат в Лясково. 

“Дойдоха около 50-60 души и пред кръчмата започнаха да плашат, че ако не се гласува за техните хора, ще бъдат спрени пенсиите и топлият обяд, че пак ще има Възродителен процес и т. н. Хората от кръчмата ги предупредиха, че са чужди агресивни хора в това село и да си ходят там, откъдето са дошли“, споделя още очевидецът.

“Линейката откара тартора на групата от Минерални бани Екрем. Другите се разбягаха и когато дойде полицията, нямаше кой от тях да даде обяснения за случилото се“, разказва един от свидетелите.

Целта на мероприятието – провокация, определено е била постигната, защото се стигнало до сбиването и пострадалия мъж.

Първоначално, от предизборния щаб на АПС обявили, че жестоко пребитият Екрем Юзеир е с фрактура на черепа, има 8 шева. Това обаче съвсем не е така, като опровержението идва от от МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски“ в Кърджали, където е бил приет пострадалият.

Юзеир няма счупен череп, има само кръвонасядане между кожата и черепа, пациентът се чувства добре. Скенерът показва, че има само кръвонасядане между кожата и черепа, пациентът се чувства добре, разкриха от здравното заведение.

Невярна се оказа и другата новина – за счупен нос на друг активист на АПС. Носът му е само натъртен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК