Министерският съвет се събира на заседание, обсъжда обмяната на левове в евро

Политика

Министерският съвет се събира на заседание, обсъжда обмяната на левове в евро

37586
на 17.07.2024
Министерският съвет се събира на заседание, обсъжда обмяната на левове в евро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министерският съвет ще проведе заседание днес в 13 часа. Ето какво ще се обсъжда:

препоръчано

Проект на Решение за възлагане на „Български пощи“ ЕАД да извършва услуга от общ икономически интерес - обмяна на каса на банкноти и монети от левове в евро чрез пощенски станции на територията на България предстои да обсъди на заседанието си Министерският съвет. Това съобщиха от пресслужбата на кабинета.

В дневния ред е още решение за даване на съгласие за сключване на споразумения за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за изпълнението на проекти в Република Северна Македония и в Сърбия.

Служебните министри ще обсъдят още изменение и допълнение на решение на Министерския съвет от 2024 г. за бюджетната процедура за 2025 година.

Доклад за одобряване доклада на заместник министър-председателя и министър на финансите за предприемане на действия за изменение на Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България и за изготвяне на предложение по съдържанието на глава REPowerEU е още в програмата на кабинета за утрешното заседание.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК