Министри на ДБ на шествие за Украйна с плакати срещу Нинова: Руска к**во, ти българка ли си (СНИМКИ)

Епицентър

Министри на ДБ на шествие за Украйна с плакати срещу Нинова: Руска к**во, ти българка ли си (СНИМКИ)

76290
на 24.03.2022
Министри на ДБ на шествие за Украйна с плакати срещу Нинова: Руска к**во, ти българка ли си (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министри на ДБ се включиха се в шествие в подкрепа на Украйна в центъра на София. До правосъдната министърка Надежда Йорданова, екоминистърът Борислав Сандов, Божидар Божанов и Тома Белев обаче се виждаха плакати срещу Корнелия Нинова. "Курнело, руска к**во, ти българка ли си, ма?!", гласеше надписът на единия от тях.

препоръчано

Вицепремиерката от правителството на Петков, от което са и част министрите на ДБ, очевидно не е обичана сред присъстващите на шествието. От плакатите и възгласите на събралото се множество стана ясно, че искат оставката на Нинова. Депутати на Кирил Петков също се похвалиха с присъствие на шествието, водени от Лена Бориславова.  

Депутатът от ГЕРБ Младен Шиков също се обяви против войната в Украйна. "Тези хора не заслужават това", подчерта той, цитиран от "Трибюн". 

Бившият шеф на "Пирогов" и депутат от ГЕРБ проф. Асен Балтов също беше част от шествието. Той пусна и снимка заедно с колегата си проф. Николай Габровски.

Снимки: "Трибюн"

По време на шествието се изгори и руското знаме

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК