МИНИСТЪРКАТА НА "СОФИЯ ПРАЙД": Питат социалната Шалапатова колко пола признава. "Днес няма да мога да ви отговоря на този въпрос..." (ВИДЕО)

Час Пик ГЛАВНА

МИНИСТЪРКАТА НА "СОФИЯ ПРАЙД": Питат социалната Шалапатова колко пола признава. "Днес няма да мога да ви отговоря на този въпрос..." (ВИДЕО)

122506
на 14.06.2023
МИНИСТЪРКАТА НА СОФИЯ ПРАЙД: Питат социалната Шалапатова колко пола признава. Днес няма да мога да ви отговоря на този въпрос... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Колко пола признавате вие?".

препоръчано

Отговорът на този въпрос е елементарен, но не и за новия министър на труда и социалната политика Иванка Шалапатова. Още с назначаването й на мястото на служебния министър Лазар Лазаров за къдравата блондинка се разбра, че симпатизира на гей средите - в социалните мрежи се завъртяха нейни снимки със знамето на ЛГБТ-общността.

От БСП дори разпространиха обръщение на Инициативния комитет за провеждане на референдум за забрана на обучение, възпитание и пропаганда, свързани с промяна на пола и с концепции за друг пол, освен мъжки и женски пред деца и ученици в образователна система на България.

В него се изразява притеснение, че новият министър на социалната политика Иванка Шлапатова може да се опитва да прокарва "джендър идеология" по отношение на социалните услуги. Посочват се неправителствените организации, в които тя е работила досега, както и от къде те са получавали финансиране. "Фондация "За нашите деца" е член на Национална мрежа за децата, известна про-джендър обществена организация", бе посочено в обръщението на Инициативния комитет за референдума, добил популярност като референдум срещу "джендър идеологията".

Половете, които новата социална министърка признава, изглежда са повече от два. В противен случай би отговорила директно на въпроса на колегата от "Неудобните.бг" Николай Караколев има ли и други полове, освен мъжки и женски.

Броят на половете май зависи от кой ден сме днес, ако съдим по отговора на Иванка Шалапатова: "Днес няма да мога да ви отговоря на този въпрос?..."

Вижте във видеото:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК