Министърът на иновациите Росен Карадимов ще координира изборите

ЧАС ПИК

Министърът на иновациите Росен Карадимов ще координира изборите

49985
на 30.08.2024
Министърът на иновациите Росен Карадимов ще координира изборите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ще продължим да си вършим работата така, както я вършихе и в предишния кабинет. Гарантирам, че ще бъдем равно отдалечени от всички политически усилия. Използвам случая да призова политическите формации да се фокусират върху предизборната си кампания, а не толкова върху служебното правителство. Днес ще вземем решение, с което координатор по изборите да бъде министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов. Смятам, че той ще осъществява добър диалог с Централната избирателна комисия, който е в основата на добрия начин да бъдат проведени изборите. Това коментира премиерът Димитър Главчев по време за първото заседание на кабинета на новото служебно правителство.

препоръчано

„Нашата основна цел като служебно правителство е организирането на честни, прозрачни и свободни избори. Смятам, че на база на натрупания опит можем само да надградим това, което сме свършили в предишното издание на правителството. Естествено, и другите приоритети са същите. Избран европейски път на развитие на България”, посочи още той.

Според Главчев основният приоритет е грижата за добрия начин на живот на българските граждани. Ако има честни и прозрачни избори, българските граждани ще гласуват повече, което обаче зависи от политическите послания, които им се представят от партиите, които ще участват в парламентарните избори.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК