Министърът на спорта смени шефове на тотото

Други спортове

Министърът на спорта смени шефове на тотото

6618
на 29.08.2023
Министърът на спорта смени шефове на тотото
Автор:   ПИК

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев смени трима от членовете на Управителния съвет на Българския спортен тотализатор.

препоръчано

Става дума за изпълнителния директор Ангел Иванов, главния секретар Таня Андреева и Галина Заркова.

На техните места съответно са назначени Георги Тарлеков, Рада Гьонова и Петър Пейчев. Уволнените кадри са в БСТ от времето на служебния министър Весела Лечева.

Илиев проведе и среща с иранския посланик Али Реза Ирваш. Двете страни са се разбрали за обмен в областта на спорта, образованието, науката и културата, като към българската страна е била отправена молба за осигуряване на треньорски кадри за развитието на женски спорт в Иран в направления като волейбол, водни спортове и борба.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс
ПИК TV x
Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО) Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК