Министър Запрянов: Няма да има досъдебно производство за взрива в Костенец

Инциденти

Министър Запрянов: Няма да има досъдебно производство за взрива в Костенец

10054
на 31.07.2024
Министър Запрянов: Няма да има досъдебно производство за взрива в Костенец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Служба „Контрол на общоопасните средства“ (КОС) е завършила своето разследване и няма да има досъдебно производство, тъй като няма жертви и няма материални щети. Това заяви пред журналисти служебният министър на отбраната Атанас Запрянов, който коментира информацията за избухнал снаряд в завода на държавното предприятие „Терем” в Костенец. 

препоръчано

„От Министерството на отбраната няма да се предприемат мерки, такива се предприемат от ръководството на „Терем“ и ръководството на завода. Става въпрос за автоматично пълнене в барокамера на боеприпас. Там няма хора, машината го прави автоматично“, посочи министърът. 

Това е индустриален инцидент за определени индустриално изделие, което извършва автоматично тази дейност, каза още той, цитиран от БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК