Министър Илков огласи 31 сигнала за купуване на гласове

Политика

Министър Илков огласи 31 сигнала за купуване на гласове

11572
преди 9 часа
Министър Илков огласи 31 сигнала за купуване на гласове
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вътрешният министър Атанас Илков гласува в Пазарджишко. Там той заяви, че от началото на изборния ден са постъпили 31 сигнала за купуване на гласове от цялата страна. Всички те са проверени, а сигналите и образуваните досъдебни производства са значително повече в сравнение с изборите през юни.

препоръчано

Също така Илков увери, че МВР е проверило всички от предадените на ведомството списъци с евентуални купувачи на гласове. С тях са проведени разговори и са им връчени предупредителни протоколи.

Вътрешният министър заяви, че след приключване на действията на МВР, материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата.

„Предполагам, че до края на деня броят на сигналите и на досъдебните производства ще се увеличи”, каза още Илков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички тези партии, няма да има правителство (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички тези партии, няма да има правителство (НА ЖИВО)
ново
Днес: 166
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК