Министър Петкова ще участва във форум за енергийна инфраструктура в Копенхаген

ЧАС ПИК

Министър Петкова ще участва във форум за енергийна инфраструктура в Копенхаген

2733
на 08.11.2015
Министър Петкова ще участва във форум за енергийна инфраструктура в Копенхаген
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 Министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще участва във форум за енергийна инфраструктура на 9-ти и 10-ти ноември, в град Копенхаген, Дания. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на енергетиката (МЕ).

По време на международната конференция ще бъдат обсъдени темите: газ, електричество, регионално сътрудничество и финансиране. В рамките на енергийния форум министър Петкова ще се включи в панела „Газова инфраструктура на ЕС: подходяща за целта”.

Ще бъде предоставена платформа за обсъждане на напредъка по важни инфраструктурни проекти между държавите-членки, групите за регионално сътрудничество и институциите на Европейския съюз. Предвижда се участието на повече от 200 представители на национални и европейски институции, мрежови оператори и индустрията.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК