Министър Петя Аврамова ще открие ремонтираната сграда на Областната администрация в Благоевград

Политика

Министър Петя Аврамова ще открие ремонтираната сграда на Областната администрация в Благоевград

11816
на 14.10.2018
Министър Петя Аврамова ще открие ремонтираната сграда на Областната администрация в Благоевград
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще открие обновената сграда на Областната администрация – Благоевград. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Събитието ще се състои на 15 октомври от 11.30 часа в Областната управа. Участие в церемонията се очаква да вземе и министърът на местното самоуправление на Република Македония Сухейл Фазлиу.

препоръчано

Сградата е реновирана по Проект „Зелени сгради за общо зелено бъдеще“ (Green building for common green future – GREEN). Той се финансира по програмата ИНТЕРРЕГ – ИПП България – Македония 2014-2020. При изпълнението му Областна администрация - Благоевград си партнира с Центъра за развитие на Източен район за планиране, Република Македония. По проекта са изпълнени енергийно-ефективни мерки в сградата на областната управа, както и по тази на Община Кочани, Република Македония.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК