Минус 24 градуса отчетоха в централна Румъния

Европа

Минус 24 градуса отчетоха в централна Румъния

10841
на 31.01.2024
Минус 24 градуса отчетоха в централна Румъния
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мразовита зима скова централната част на Румъния.

препоръчано

До минус 24 градуса по Целзий се понижи температурата в Инторсура Бъзулуй в Трансилвания. Районът не е газифициран, а местните се отопляват предимно на печки на дърва.

Въпреки смразяващия студ се оказа, че жителите на област Ковасна не планират извънредни мерки - отворени остават дори училищата.

В района почти всяка зима термометрите отчитат между минус 20 и минус 30 градуса. Единствената по-специална грижа е за животните, на които се дава топла храна. Опасения има и за земеделската продукция.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК